• Handmade.
  • Your daily dose of funshine.
  • Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden.
  • Snelle verzending.
  • Veilig shoppen.

Slutty summer?

Gepubliceerd op 29 mei 2022 om 15:00

Nu ik zo naar buiten kijk weet ik het nog zo net niet... Op de een of andere manier kan ik nooit onthouden wanneer de zomer begint en elke keer wanneer ik het opzoek, verbaas ik me over de datum; 21 juni. Ik frons en kan er meteen 10 jaar bovenop gooien. Zelfbewust als ik ben, forceer ik mijn visage te ontspannen en staar emotieloos naar buiten naar het grijze doek dat zich lente durft te noemen. Een paar uur geleden maakte onze driejarige snoet zich nog zorgen om de kat buiten, die werd verrast door een gigantische stortbui. Hij kreeg te kampen met een freeze reactie en we zagen hem steeds donkerder kleuren. Ik heb diezelfde reactie op dagelijkse basis in veel minder gepaste situaties, dus ik veroordeelde de jonge rode kater niet. Het weermannetje veroordeel ik al een tijdje wel. Keihard. Hard als de kou die in april nog door mijn huid sneed. 

Zelf heb ik 1 januari altijd enorm veel energie en zin in een nieuw jaar. Bij dat gevoel hoort lente en zonlicht. Ik denk dat ik onbewust gewoon doe alsof deze dan ook meteen begint, gewoon omdat dat mij ontzettend goed uitkomt. Hierdoor vind mijn systeem dus in april al dat de zomer zijn introductie wel zachtjesaan mag maken. In mei wil ik gewoon zonder jas op een terras zonder glaswand kunnen zitten, geen gezeik. Jazeker hebben we een paar mooie dagen gehad. Ik weet het nog heel goed, want wij hebben ze allemaal benut, maar om nou te zeggen dat het lekker opschiet met graden sparen, neuh. Het gaat in hetzelfde tempo als het sculpten van mijn zomerbody. Tranquila y mañana mañana.

 

Ineens kwam daar vandaag tussen alle gedachten en donkere wolken het idee voor een zomercollectie aangewaaid. "Wanneer is het nou ook alweer zomer? 21 juni.... Moet jij geen zomerpieces maken miss Magpie?". Ben ik er lekker  op tijd mee? Nee. Heb ik het niet al druk zat met van alles en nog veel meer? Ja hoor, ja. Nou mooi, dan is dat besloten! Uitdagingen zijn ook een creatie zeg ik altijd maar.

 

Mijn gevoel bij de zomer is eigenlijk altijd eensgezind; kleur, zoetwaterparels, pastel, fris, zwierig, boho chiq, veertjes. Nou dat. Voor de modebewuste vrouw moet ik denk ik toch even wat verder kijken dan mijn persoonlijke interpretatie reikt. Dus! Zomer 2022; waar sta jij voor? Wie ben jij? Wat zijn jouw kleuren? Wat is jouw motto? Ik googelde de allergrootste modetrends voor de zomer van 2022 en kwam erachter hoe mode onbewust ik ben. Mijn frons maakte een comeback. Het eerste blog wat ik las begon met ""micro mino en slutty summer jurken". Wat?! Veel canvas om mijn sieraden te exposeren dat wel, dacht ik terwijl mijn wenkbrauwen de frons uitzwaaiden. Ik zie daar kansen. Ik wil meer weten. De trendkleuren zijn fris en kleurrijk ( YASSSS ); hot pink, appeltjesgroen en geel. Wat heerlijk! Verder wordt ik gewezen op trends vol vlinders, body jewelry ( more is more and less is a bore ), belly chains, het nieuwe sexy ( doorschijnend, superkort en knalstrak ), colour splash, ode aan de biker ( leer, denim, studs ), drama, strepen met franjes, crispy white look, millenium flashbacks, haltertops, low-rise, broekpakken, veren ( hello! ). Nou, dat is een duidelijk verhaal wel. Een verhaal wat ik in de creatieve blender gooi en waar ik een heerlijke smoothie voor rond de toetie van ga maken. Magpie Pieces zomercollectie 2022; fris, kleurrijk, sexy, veertjes, stoer en met een dramatische touch. Perfect om te combineren met die sexy trendoutfit, wapperend in een briesje op een terrasje zonder glazen wand en met een vol glas en fantastisch gezelschap. Als de weermannetjes hun werk niet serieus nemen, dan moeten wij ladies het ether maar doen stijgen. Uiteindelijk moeten wij het toch altijd zelf regelen allemaal. En nu maar meteen aan de slag met designen. Mijn hoofd vult zich met ideeën. Lichte paniek! Voor je het weet is het zomer!


Reactie plaatsen

Reacties

Ellen
een jaar geleden

Krijg meer zin in de zomer ben benieuwd wat jouw creatieve brein allemaal gaat bedenken en maken!

Sophie
een jaar geleden

Lief! Haha, ik ook! Kom maar door met die zomer! Zandvoort zit op ons te wachten :))